12 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gotuj pod przykryciem, na małym ogniu, przez 1,5 godziny....
fot. Katarzyna Puczyńska

Rozgrzewający rosół z kury. Zobacz przepis na tradycyjną zupę. Poznaj też najlepsze sposoby na mętny rosół

Krok 11.

Gotuj pod przykryciem, na małym ogniu, przez 1,5 godziny. Pod koniec dopraw solą i pieprzem do smaku.

Zobacz również

Za nami Międzypokoleniowe Spotkanie Sportowe. TPD kontra Łęczycki UTW

Za nami Międzypokoleniowe Spotkanie Sportowe. TPD kontra Łęczycki UTW

Zmiany w międzychodzkiej policji. Komendant przeszedł na emeryturę

Zmiany w międzychodzkiej policji. Komendant przeszedł na emeryturę

Polecamy

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Pyszny biszkopt z truskawkami. Poznaj przepis na deser jak od babci

Pyszny biszkopt z truskawkami. Poznaj przepis na deser jak od babci

Puszyste naleśniki na maślance. Zajadaj się nimi do ostatniego kęsa

HIT DNIA
Puszyste naleśniki na maślance. Zajadaj się nimi do ostatniego kęsa