5 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zagnieć ciasto. Przykryj je ściereczką i odstaw na pół...
fot. Katarzyna Puczyńska

Rogaliki lepsze niż z cukierni. Przepis na kruche, drożdżowe rogaliki z dżemem. Idealny przysmak na karnawał

Rogaliki krucho-drożdżowe. Krok 4

Zagnieć ciasto. Przykryj je ściereczką i odstaw na pół godziny.

Zobacz również

Tomasz Jasik: Kibice nas ponieśli. Jan Urban: Słusznie zostaliśmy pokonani wysoko

Tomasz Jasik: Kibice nas ponieśli. Jan Urban: Słusznie zostaliśmy pokonani wysoko

Wisła Kraków. Michał Żyro: Futbol jest niesamowity

Wisła Kraków. Michał Żyro: Futbol jest niesamowity

Polecamy

Smakowite racuchy twarogowe z rabarbarem. Są pulchne i rumiane

Smakowite racuchy twarogowe z rabarbarem. Są pulchne i rumiane

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!

Nic nie kosztuje, a wspaniale oczyszcza. Zrobisz z niej sok, napar lub sałatkę

Nic nie kosztuje, a wspaniale oczyszcza. Zrobisz z niej sok, napar lub sałatkę