9 z 15

fot. Katarzyna Puczyńska
Fit brownie. Krok 7
Przełóż ciasto do niewielkiej blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Wstaw do piekarnika na 20 minut.
10 z 15

fot. Katarzyna Puczyńska
Fit brownie. Krok 8
Przygotuj krem daktylowy: daktyle namocz w niewielkiej ilości wody. Po ok. 10 minutach zmiksuj je z wodą (w której się moczyły), masłem orzechowym i szczyptą soli.
11 z 15

fot. Katarzyna Puczyńska
Fit brownie. Krok 9
Wystudzone ciasto posmaruj kremem daktylowym. Wierzch posyp podprażonymi na suchej patelni płatkami migdałowymi.
12 z 15

fot. Katarzyna Puczyńska
Fit brownie. Krok 10
Ciasto podziel na kwadraty. Możesz je jeść od razu lub przechować w lodówce na później.