9 z 14
Ulep wszystkie pierogi. Połóż je na desce podsypanej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Krok 8

Ulep wszystkie pierogi. Połóż je na desce podsypanej delikatnie mąką i przykryj ściereczką

10 z 14
Zagotuj garnek wody z łyżą soli i łyżką oleju.
fot. Katarzyna Puczyńska

Krok 9

Zagotuj garnek wody z łyżą soli i łyżką oleju.

11 z 14
Pierogi gotuj przez około 3 minuty do wypłynięcia.
fot. Katarzyna Puczyńska

Pierogi z soczewicą Krok 10

Pierogi gotuj przez około 3 minuty do wypłynięcia.

12 z 14
Pierogi z soczewicą podawaj z podsmażoną cebulką
fot. Katarzyna Puczyńska

Krok 11

Pierogi z soczewicą podawaj z podsmażoną cebulką

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Bezglutenowe bułki z soczewicy. Przebojowy przepis z TikToka

Bezglutenowe bułki z soczewicy. Przebojowy przepis z TikToka

Najprostszy placek z agrestem do kawy. Będzie lekki jak chmurka

Najprostszy placek z agrestem do kawy. Będzie lekki jak chmurka

Zobacz również

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Najprostszy placek z agrestem do kawy. Będzie lekki jak chmurka

Najprostszy placek z agrestem do kawy. Będzie lekki jak chmurka