4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Podsmaż szpinak na patelni. Dodaj masło, posiekany ząbek...
fot. Katarzyna Puczyńska

Popisowy kurczak w cieście francuskim. Zachwycający wygląd i smak. Przepis na wyborną pierś kurczaka, którą zrobisz bez trudu

Kurczak w cieście francuskim. Krok 3

Podsmaż szpinak na patelni. Dodaj masło, posiekany ząbek czosnku oraz sól i pieprz. W międzyczasie przygotuj pozostałe składniki: mozzarelle pokrój na plastry lub zetrzyj na tarce, a suszone pomidory wyjmij z zalewy i posiekaj na paseczki.

Zobacz również

Garden Party u Herbstów. Zapisy ruszają 6 maja!

Garden Party u Herbstów. Zapisy ruszają 6 maja!

Narodowa flaga niesiona przez mieszkańców i piękny koncert w Stalowej Woli [FOTO]

Narodowa flaga niesiona przez mieszkańców i piękny koncert w Stalowej Woli [FOTO]

Polecamy

Nasyci brzuch, nacieszy oczy. Jej smak powala na kolana!

Nasyci brzuch, nacieszy oczy. Jej smak powala na kolana!

Musztardowa marynata do kurczaka. Przy niej się nie napracujesz, a smakuje wybornie

Musztardowa marynata do kurczaka. Przy niej się nie napracujesz, a smakuje wybornie

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!