5 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Każdy kotlet z indyka oprósz szczyptą soli i pieprzu z obu...
fot. Katarzyna Puczyńska

Popisowe sznycle z indyka - są delikatne, soczyste i mają chrupiącą panierkę. Wypróbuj przepis na najlepsze smażone kotlety

Sznycle z indyka. Krok 3

Każdy kotlet z indyka oprósz szczyptą soli i pieprzu z obu stron.

Zobacz również

Maturzyści w Radomiu zdawali w piątek maturę z wiedzy o społeczeństwie [ZDJĘCIA]

Maturzyści w Radomiu zdawali w piątek maturę z wiedzy o społeczeństwie [ZDJĘCIA]

"Przestrzeń, dźwięk, kolory" to wystawa Marcina Nogi w Radomiu [ZDJĘCIA]

"Przestrzeń, dźwięk, kolory" to wystawa Marcina Nogi w Radomiu [ZDJĘCIA]

Polecamy

Sposoby na świeżą i chrupiącą rzodkiewkę. Już nigdy nie zrobisz inaczej

Sposoby na świeżą i chrupiącą rzodkiewkę. Już nigdy nie zrobisz inaczej

Ta sałatka to bomba witaminowa. Zjesz ją szybciej niż zrobisz

Ta sałatka to bomba witaminowa. Zjesz ją szybciej niż zrobisz

Cudownie wilgotne ciasto pomarańczowe. Delicja jakich mało!

Cudownie wilgotne ciasto pomarańczowe. Delicja jakich mało!