4 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Każdy kotlet delikatnie rozbij. Najwygodniej położyć na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Popisowe sznycle z indyka - są delikatne, soczyste i mają chrupiącą panierkę. Wypróbuj przepis na najlepsze smażone kotlety

Sznycle z indyka. Krok 2

Każdy kotlet delikatnie rozbij. Najwygodniej położyć na mięsie kawałek foli spożywczej i delikatnie tłuc tłuczkiem, tylko tyle, by je wyrównać. Folia zapobiegnie pryskaniu mięsa.

Zobacz również

8. Akcja Honorowego Krwiodawstwa w Skalbmierzu. Była udana [ZDJĘCIA]

8. Akcja Honorowego Krwiodawstwa w Skalbmierzu. Była udana [ZDJĘCIA]

Z cyklu - jak on tego nie trafił? Oto sytuacja Żukowskiego w meczu Śląsk - Ruch!

Z cyklu - jak on tego nie trafił? Oto sytuacja Żukowskiego w meczu Śląsk - Ruch!

Polecamy

Żeberka w coli. Poznaj przepis na danie, które jest hitem Internetu

Żeberka w coli. Poznaj przepis na danie, które jest hitem Internetu

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!