2 z 2
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Popękane ciastka czekoladowe przed pieczeniem trzeba...
fot. Getty Images/Lilechka75/zdjęcie ilustracyjne

Popękane ciasteczka wyglądają obłędnie. Polecam przepis dla fanów czekolady. W tym roku rozdam je na prezenty

Popękane ciasteczka czekoladowe

Popękane ciastka czekoladowe przed pieczeniem trzeba schłodzić w lodówce przez kilka godzin, aż będą miały gęstą konsystencję.

Zobacz również

Piknik rodzinny w gminie Skalbmierz. Było wiele atrakcji [ZDJĘCIA]

Piknik rodzinny w gminie Skalbmierz. Było wiele atrakcji [ZDJĘCIA]

Emilia Kośla już oficjalnie zawodniczką AZS AJP Gorzów

Emilia Kośla już oficjalnie zawodniczką AZS AJP Gorzów

Polecamy

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Pyszny biszkopt z truskawkami. Poznaj przepis na deser jak od babci

Pyszny biszkopt z truskawkami. Poznaj przepis na deser jak od babci

Taki chłodnik litewski robiły nasze prababcie. Dodawały zapomniany składnik

TYLKO U NAS
Taki chłodnik litewski robiły nasze prababcie. Dodawały zapomniany składnik