4 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zacznij od umycia i obrania ziemniaków. Następnie trzy...
fot. Katarzyna Puczyńska

Bezbłędne placki ziemniaczane. Chrupiące i mało tłuste. Jeden szczegół robi wielką różnicę. Sprawdź przepis na pyszny i tani obiad

Placki ziemniaczane. Krok 2

Zacznij od umycia i obrania ziemniaków. Następnie trzy ziemniaki zetrzyj na tarce na dużych oczkach. Pozostałe ziemniaki zetrzyj na małych oczkach.

Zobacz również

Maturzyści Collegium Gostomianum w Sandomierzu odebrali świadectwa i nagrody [FOTO]

Maturzyści Collegium Gostomianum w Sandomierzu odebrali świadectwa i nagrody [FOTO]

Maturzyści z liceum Kochanowskiego w Radomiu odebrali świadectwa. Ale święto! [FOTO]

Maturzyści z liceum Kochanowskiego w Radomiu odebrali świadectwa. Ale święto! [FOTO]

Polecamy

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Pikantna pasta paprykowa do grillowanego mięsa. Świetnie podbija smak potraw

Pikantna pasta paprykowa do grillowanego mięsa. Świetnie podbija smak potraw

Nic nie kosztuje, a wspaniale oczyszcza. Zrobisz z niej sok, napar lub sałatkę

Nic nie kosztuje, a wspaniale oczyszcza. Zrobisz z niej sok, napar lub sałatkę