4 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zagnieć ciasto z mąki, jajka, wody, oleju i soli. Ma być...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pierogi z kapustą i grzybami. Przepis na świąteczne danie. Zrób pyszny farsz z kapusty i grzybów na Boże Narodzenie

Pierogi z kapustą i grzybami. Krok 4

Zagnieć ciasto z mąki, jajka, wody, oleju i soli. Ma być elastyczne i miękkie. Zostaw je na ok. 10 minut.

Zobacz również

Bomba z czasów II wojny zostanie rozbrojona. Wielka ewakuacja w gminie Kosakowo

Bomba z czasów II wojny zostanie rozbrojona. Wielka ewakuacja w gminie Kosakowo

Dwa samochody zderzyły się pod Skaryszewem. Jest czworo rannych [FOTO]

Dwa samochody zderzyły się pod Skaryszewem. Jest czworo rannych [FOTO]

Polecamy

Żeberka w coli. Poznaj przepis na danie, które jest hitem Internetu

Żeberka w coli. Poznaj przepis na danie, które jest hitem Internetu

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

QUIZ: Kochasz czekoladę? Sprawdź, co naprawdę o niej wiesz!

QUIZ: Kochasz czekoladę? Sprawdź, co naprawdę o niej wiesz!