2 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Warzywa pokrój i ułóż na blasze wyłożonej papierem do...
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Pieczone warzywa na obiad lub kolację. Chrupiąca, zdrowa przekąska na chłodne dni. Sos, który do nich robię, jest obłędny!

Warzywa pokrój i ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posól, posyp tymiankiem, skrop oliwą i sokiem z cytryny.

Zobacz również

KOŃ - ten band koncertowy zagrał w Teatrze Miejskim w Pile

NOWE
KOŃ - ten band koncertowy zagrał w Teatrze Miejskim w Pile

Zdarzenia z udziałem dzikiej zwierzyny. Wieluńska policja apeluje o ostrożność

NOWE
Zdarzenia z udziałem dzikiej zwierzyny. Wieluńska policja apeluje o ostrożność

Polecamy

Aromatyczny kompot z mrożonych wiśni. Ten przysmak smakuje jak od mamy

Aromatyczny kompot z mrożonych wiśni. Ten przysmak smakuje jak od mamy

Tym deserem zajadaliśmy się w PRL. Jest pyszny i prosty do zrobienia

Tym deserem zajadaliśmy się w PRL. Jest pyszny i prosty do zrobienia

Apetyczne lody bakaliowe na wyciągnięcie ręki. Możesz je zrobić w domu

Apetyczne lody bakaliowe na wyciągnięcie ręki. Możesz je zrobić w domu