2 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zacznij od namoczenia grzybów. Zalej je wodą i zostaw na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wyśmienite paszteciki z kapustą i grzybami na Wigilię. Sprawdzony przepis na pyszną przekąskę do barszczu. Nie poprzestaniesz na jednym

Suszone grzyby moczone w wodzie

Zacznij od namoczenia grzybów. Zalej je wodą i zostaw na kilka godzin lub na całą noc. Następnie odcedź, zalej wodą i gotuj ok. 40 min. Odcedź, zachowując wodę z gotowania.

Zobacz również

French nie musi być nudny! Ten majówkowy na pewno przypadnie ci do gustu

French nie musi być nudny! Ten majówkowy na pewno przypadnie ci do gustu

Smaczna majówka z food truckami w Piasecznie! Wiosenny piknik dla całej rodziny
Materiał informacyjny

Smaczna majówka z food truckami w Piasecznie! Wiosenny piknik dla całej rodziny

Polecamy

Sposoby na świeżą i chrupiącą rzodkiewkę. Już nigdy nie zrobisz inaczej

Sposoby na świeżą i chrupiącą rzodkiewkę. Już nigdy nie zrobisz inaczej

Takiej tarty jeszcze nie znasz. Wiosenne warzywo pasuje do niej idealnie

Takiej tarty jeszcze nie znasz. Wiosenne warzywo pasuje do niej idealnie

Cudownie wilgotne ciasto pomarańczowe. Delicja jakich mało!

Cudownie wilgotne ciasto pomarańczowe. Delicja jakich mało!