5 z 7
Po zblendowaniu wszystkich składników pasta z czerwonej...
fot. Anna Daniluk

Pasta z czerwonej fasoli po zblendowaniu

Po zblendowaniu wszystkich składników pasta z czerwonej fasoli będzie mieć gładką konsystencję idealną do smarowania na kromce chleba.

6 z 7
Gotową pastę z czerwonej fasoli można podawać na kanapkach...
fot. Anna Daniluk

Pasta z czerwonej fasoli na chlebie

Gotową pastę z czerwonej fasoli można podawać na kanapkach lub jako dodatek do tortilli.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

HIT DNIA
Trudno uwierzyć, z czego jest ta pizza. Przepis na ciasto z 2 składników podbija sieć

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Polecamy

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik