1 z 7
Przewijaj galerię w dół
Szybka pasta z czerwonej fasoli znakomicie smakuje...
fot. Anna Daniluk

Pasta z czerwonej fasoli

Szybka pasta z czerwonej fasoli znakomicie smakuje rozsmarowana na kromce świeżego chleba.

2 z 7
Do takiej pasty warto wybrać fasolę czerwoną ugotowaną na...
fot. Anna Daniluk

Pasta z czerwonej fasoli z puszki

Do takiej pasty warto wybrać fasolę czerwoną ugotowaną na parze i przed użyciem przepłukać ją pod bieżącą wodą.

3 z 7
Do domowej pasty z fasoli warto dodać świeży ząbek czosnku....
fot. Anna Daniluk

Pasta z czerwonej fasoli z czosnkiem

Do domowej pasty z fasoli warto dodać świeży ząbek czosnku. Wedle preferencji można zwiększyć ilość, aby dodać ostrości smarowidłu.

4 z 7
Do fasoli czerwonej i czosnku warto dodać mieloną słodką...
fot. Anna Daniluk

Pasta z czerwonej fasoli z czosnkiem i mieloną papryką

Do fasoli czerwonej i czosnku warto dodać mieloną słodką paprykę i paprykę wędzoną. Aby dodać głębszego smaku, to do pasty można dodać łyżeczkę sosu sojowego.

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo