9 z 14
Wyjmij ciasto z zamrażarki i zetrzyj je na tarce na grubych...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto styropian. Krok 7

Wyjmij ciasto z zamrażarki i zetrzyj je na tarce na grubych oczkach bezpośrednio na brzoskwinie.

10 z 14
Piecz ciasto około 1 godzinę w piekarniku nagrzanym do 180...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto styropian. Krok 8

Piecz ciasto około 1 godzinę w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.

11 z 14
Ciasto styropian gotowe. Możesz je dodatkowo oprószyć cukrem...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto styropian. Krok 9

Ciasto styropian gotowe. Możesz je dodatkowo oprószyć cukrem pudrem dla dekoracji.

12 z 14
Smacznego!
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto styropian. Krok 10

Smacznego!

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Zobacz również

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu