9 z 15
Na piance ułóż warstwę herbatników. Gotowe. Teraz wystarczy...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto malinowa pianka. Krok 8

Na piance ułóż warstwę herbatników. Gotowe. Teraz wystarczy schłodzić piankę w lodówce.

10 z 15
Najlepiej schować ciasto do lodówki na ok. 2 godziny.
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto malinowa pianka. Krok 9

Najlepiej schować ciasto do lodówki na ok. 2 godziny.

11 z 15
Ciasto wyjmij z blaszki i pokrój na kawałki. Najłatwiej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto malinowa pianka. Krok 10

Ciasto wyjmij z blaszki i pokrój na kawałki. Najłatwiej zrobić to nożem zanurzonym na kilka minut w ciepłej wodzie.

12 z 15
Smacznego!
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto malinowa pianka. Krok 11

Smacznego!

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Bezglutenowe bułki z soczewicy. Przebojowy przepis z TikToka

Bezglutenowe bułki z soczewicy. Przebojowy przepis z TikToka

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Zobacz również

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu