5 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pamiętaj, by nakłuć ciasto widelcem, by spód rósł i piekł...
fot. Katarzyna Puczyńska

Obłędny mazurek kajmakowy. Poznaj przepis na najlepszy mazurek wielkanocny z kajmakiem i bakaliami. Kruche ciasto z apetycznym nadzieniem

Mazurek kajmakowy. Krok 4

Pamiętaj, by nakłuć ciasto widelcem, by spód rósł i piekł się równo. Piecz mazurka ok. 20 min w 180 stopniach.

Zobacz również

Uroczyste pożegnanie maturzystów w Liceum Ogólnokształcącym w Chobrzanach (ZDJĘCIA)

Uroczyste pożegnanie maturzystów w Liceum Ogólnokształcącym w Chobrzanach (ZDJĘCIA)

Spotkanie autorskie z rzeszowską pisarką Anną Ziobro

NOWE
Spotkanie autorskie z rzeszowską pisarką Anną Ziobro

Polecamy

Najlepsze żeberka w miodzie. Dosłownie palce lizać!

Najlepsze żeberka w miodzie. Dosłownie palce lizać!

Taki omlet to rarytas! Zyskasz energię na początek dnia

Taki omlet to rarytas! Zyskasz energię na początek dnia

Uwaga na ten pieprz! Jest wycofywany ze sklepów, bo zawiera pochodne ropy naftowej

Uwaga na ten pieprz! Jest wycofywany ze sklepów, bo zawiera pochodne ropy naftowej