9 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Podduś bigos jeszcze przez ok. 30 minut na małym ogniu pod...
fot. Arfo/Getty Images

Niezawodny przepis na bigos z kiszonej kapusty. Jeden składnik zapewnia wyjątkowy smak. Rodzina będzie się nim zajadać

Bigos z kapusty kiszonej. Krok 6

Podduś bigos jeszcze przez ok. 30 minut na małym ogniu pod przykryciem, aż wszystkie składniki zmiękną. Smacznego!

Zobacz również

Święto Narodowe Trzeciego Maja 2024 w Busku-Zdroju. Zobacz program wydarzeń

Święto Narodowe Trzeciego Maja 2024 w Busku-Zdroju. Zobacz program wydarzeń

Pełna atrakcji Literacka Majówka w Pacanowie

Pełna atrakcji Literacka Majówka w Pacanowie

Polecamy

Musztardowa marynata do kurczaka. Przy niej się nie napracujesz, a smakuje wybornie

Musztardowa marynata do kurczaka. Przy niej się nie napracujesz, a smakuje wybornie

Nie używaj tych narzędzi kuchennych! Zawierają substancje rakotwórcze

Nie używaj tych narzędzi kuchennych! Zawierają substancje rakotwórcze

Smakowite racuchy twarogowe z rabarbarem. Są pulchne i rumiane

Smakowite racuchy twarogowe z rabarbarem. Są pulchne i rumiane