5 z 9
Dodaj obrane i pokrojone ząbki czosnku. W przypadku...
fot. Anna Daniluk

Pasta jajeczna jak dawniej. Etap 4

Dodaj obrane i pokrojone ząbki czosnku. W przypadku blendowania nie muszą być drobno posiekane.

6 z 9
Dodaj starty żółty ser.
fot. Anna Daniluk

Pasta jajeczna jak dawniej. Etap 5

Dodaj starty żółty ser.

7 z 9
Wszystkie składniki zblenduj na gładką masę.
fot. Anna Daniluk

Pasta jajeczna jak dawniej. Etap 6

Wszystkie składniki zblenduj na gładką masę.

8 z 9
Gotową pastę jajeczną podawaj na chlebie i udekoruj ulubioną...
fot. Anna Daniluk

Pasta jajeczna jak dawniej. Etap 7

Gotową pastę jajeczną podawaj na chlebie i udekoruj ulubioną zieleniną. Smacznego!

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Najlepszy kalafior w cieście na obiad. Będziesz go pałaszować do ostatniego kęsa

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Zobacz również

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna