1 z 9
Przewijaj galerię w dół
W czasach minionych pasta jajeczna była przygotowywana z...
fot. Anna Daniluk

Pasta jajeczna jak dawniej

W czasach minionych pasta jajeczna była przygotowywana z dodatkiem masła. Podpowiadamy przepis inspirowany tą metodą. Kliknij zdjęcie i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć etapy przygotowania.

2 z 9
Jajka ugotuj na półmiękko, odstaw do wystudzenia i obierz ze...
fot. Anna Daniluk

Pasta jajeczna jak dawniej. Etap 1

Jajka ugotuj na półmiękko, odstaw do wystudzenia i obierz ze skorupki.

3 z 9
Do jajek dodaj serek wiejski.
fot. Anna Daniluk

Pasta jajeczna jak dawniej. Etap 2

Do jajek dodaj serek wiejski.

4 z 9
Dopraw jajka i serek wiejski solą i pieprzem.
fot. Anna Daniluk

Pasta jajeczna jak dawniej. Etap 3

Dopraw jajka i serek wiejski solą i pieprzem.

Pozostały jeszcze 4 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Dodaj go do sałatki albo deseru. Zobacz, jak łatwo obrać owoc granatu

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Przekorne ciasto popapraniec zawsze się udaje. Sprawdź przepis na niezawodny wypiek

Zobacz również

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka