1 z 9
Przewijaj galerię w dół

fot. Katarzyna Puczyńska
Domowy pasztet z wątróbki drobiowej
Na wielkanocnym stole warto podać domowy pasztet z wątróbki drobiowej bez pieczenia. Kliknij obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć propozycje na odświętne pasztety.
2 z 9

fot. Getty Images/from_my_point_of_view/zdjęcie ilustracyjne
Pasztet z kurczaka
W ramach przystawki na Wielkanoc polecamy przygotować pasztet z kurczaka.
3 z 9

fot. Katarzyna Puczyńska
Pasztet z wątróbki drobiowej
Szybki pasztet z wątróbki drobiowej bez pieczenia nabierze eleganckiego wyglądu, gdy podzielisz go do małych kokilek, oblejesz klarowanym masłem i udekorujesz rozmarynem.
4 z 9

fot. Getty Images/KatarzynaBialasiewicz/zdjęcie ilustracyjne
Pasztet z fasoli
Dla wegetarian proponujemy zrobić domowy pasztet z fasoli. Świetnie smakuje podany z rzeżuchą.