5 z 18

fot. Wojciech Wojtkielewicz/Kurier Poranny/Gazeta Współczesna/archiwum PolskaPress
Palarnia White Bear z Białegostoku
Palarnia z Białegostoku organizuje cuppingi, czyli możliwość testowania i smakowania różnych rodzajów kawy.
6 z 18

fot. Wojciech Wojtkielewicz/Kurier Poranny/Gazeta Współczesna/archiwum PolskaPress
Palarnia White Bear z Białegostoku
W palarni z Białegostoku korzysta się z nowoczesnego pieca.
7 z 18

fot. Wojciech Wojtkielewicz/Kurier Poranny/Gazeta Współczesna/archiwum PolskaPress
Palarnia White Bear z Białegostoku
W ofercie palarni znajdują się kawy pod każdą metodę parzenia.
8 z 18

fot. materiały prasowe palarnia Coffee and sons
Palarnia Coffee and sons
Rodzinny biznes tworzony z pasją. Od lewej: Daniel Ćwikła, założyciel palarni, następnie Marian Gawron, dziadek i mentor oraz Marek Ćwikła, roaster palarni.