1 z 18
Przewijaj galerię w dół

fot. Dariusz Bloch/archiwum PolskaPress
Ziarna kawy palone w Audun Coffee można kupić pośrednio np.: w kawiarniach i sklepach zajmujących się sprzedażą kawy.
2 z 18

fot. Dariusz Bloch/archiwum PolskaPress
Audun Coffee z Bydgoszczy
Nazwa palarni wzięła się od imienia założyciela. Audun Sørbotten zdobywał doświadczenie pracując w palarni w norweskim Oslo.
3 z 18

fot. Dariusz Bloch/archiwum PolskaPress
Audun Coffee z Bydgoszczy
Na stronie palarni dowiadujemy się, że Audun Sørbotten wygrał norweskie zawody w kategorii wypalania kawy 2015 roku. Ponadto palarnia zdobyła trzecie miejsce w 2019 roku w Mistrzostwach Świata Rosterów w Taipei.
4 z 18

fot. Dariusz Bloch/archiwum PolskaPress
Audun Coffee z Bydgoszczy
Kawa z Bydgoszczy ma liczne grono smakoszy. Z pewnością ważna jest świeżość wypalenia i kraj pochodzenia ziarna. Od lewej: Audun Sørbotten.