4 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zrób solankę: zagotuj litr wody z łyżką soli. Odstaw, by...
fot. Katarzyna Puczyńska

Na zdrową przekąskę polecam kiszone rzodkiewki. Idealnie smakują do kanapek i dań z grilla. Takich rzodkiewek w solance jeszcze nie jadłeś

Kiszone rzodkiewki. Krok 2

Zrób solankę: zagotuj litr wody z łyżką soli. Odstaw, by nieco przestygła. Rzodkiewki umyj, odetnij liście i korzonki. Przekrój rzodkiewki na połówki.

Zobacz również

Spotkanie z Leszkiem Jodlińskim w Miejskiej Bibliotece Publicznej w Gliwicach

Spotkanie z Leszkiem Jodlińskim w Miejskiej Bibliotece Publicznej w Gliwicach

Historyczny dzień Stali Gorzów. W drużynie pojechali sami debiutanci

Historyczny dzień Stali Gorzów. W drużynie pojechali sami debiutanci

Polecamy

3 błędy, które popełniasz przy gotowaniu ryżu. Mogą kosztować cię zdrowie!

3 błędy, które popełniasz przy gotowaniu ryżu. Mogą kosztować cię zdrowie!

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Najlepszy przepis na pieczone udka. Do marynaty dodaję sekretny składnik

Najlepszy przepis na pieczone udka. Do marynaty dodaję sekretny składnik