2 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ze wszystkich składników w robocie kuchennym zagniotłam...
fot. Anna Daniluk

Na Wielkanoc piekę ciasto drożdżowe z rodzynkami. Ten babciny przysmak rozpływa się w ustach. Dokładka gwarantowana

Ciasto drożdżowe z rodzynkami

Ze wszystkich składników w robocie kuchennym zagniotłam zwarte ciasto, przełożyłam do natłuszczonej miski i odstawiłam do wyrośnięcia na 1,5 godziny.

Zobacz również

KOŃ - ten band koncertowy zagrał w Teatrze Miejskim w Pile

NOWE
KOŃ - ten band koncertowy zagrał w Teatrze Miejskim w Pile

Zdarzenia z udziałem dzikiej zwierzyny. Wieluńska policja apeluje o ostrożność

NOWE
Zdarzenia z udziałem dzikiej zwierzyny. Wieluńska policja apeluje o ostrożność

Polecamy

Aromatyczny kompot z mrożonych wiśni. Ten przysmak smakuje jak od mamy

Aromatyczny kompot z mrożonych wiśni. Ten przysmak smakuje jak od mamy

Tym deserem zajadaliśmy się w PRL. Jest pyszny i prosty do zrobienia

Tym deserem zajadaliśmy się w PRL. Jest pyszny i prosty do zrobienia

Apetyczne lody bakaliowe na wyciągnięcie ręki. Możesz je zrobić w domu

Apetyczne lody bakaliowe na wyciągnięcie ręki. Możesz je zrobić w domu