9 z 14
Na każdy placuszek kładź łyżkę nadzienia, przykryj drugim...
fot. Katarzyna Puczyńska

Kotlety ziemniaczane. Krok 8

Na każdy placuszek kładź łyżkę nadzienia, przykryj drugim placuszkiem i zlep brzegi formując kotlecik.

10 z 14
Obtaczaj kotleciki w bułce tartej i smaż na rozgrzanym oleju...
fot. Katarzyna Puczyńska

Kotlety ziemniaczane. Krok 9

Obtaczaj kotleciki w bułce tartej i smaż na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Najlepiej ustawić mały ogień, by kotleciki się dobrze dosmażyły.

11 z 14
Gotowe kotlety ziemniaczane podawaj z surówką lub z z sosem...
fot. Katarzyna Puczyńska

Kotlety ziemniaczane. Krok 10

Gotowe kotlety ziemniaczane podawaj z surówką lub z z sosem pieczarkowym, śmietanowym czy czosnkowym.

12 z 14
Kotlety ziemniaczane są bardzo łatwe do przygotowania....
fot. Katarzyna Puczyńska

Kotlety ziemniaczane

Kotlety ziemniaczane są bardzo łatwe do przygotowania. Proponuję nadziać je farszem z pieczarek, cebulki i sera.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Kremowy sos z cukinii do makaronu. Ten obiad robi się sam

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

Zobacz również

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu