9 z 13

fot. Katarzyna Puczyńska
Przekąski z ciasta francuskiego z pieczarkami. Krok 8
Piecz beciki z ciasta francuskiego w dobrze rozgrzanym piekarniku do 200 stopni. Po 10 minutach powinny być gotowe do wyjęcia.
10 z 13

fot. Katarzyna Puczyńska
Przekąski z ciasta francuskiego z pieczarkami. Krok 9
Upieczone beciki z pieczarkami zdejmij od razu z blaszki, by za bardzo się nie spiekły od spodu.
11 z 13

fot. Katarzyna Puczyńska
Przekąski z ciasta francuskiego z pieczarkami. Krok 11
Możesz podać je do kubka gorącego czerwonego barszczu.
12 z 13

fot. Katarzyna Puczyńska
Przekąski z ciasta francuskiego z pieczarkami. Przepis
Przepis na beciki z ciasta francuskiego z pieczarkami jest łatwy i szybki do przygotowania. Tak przygotowane przekąski możesz podawać zarówno na ciepło, jak i na zimno. Życzę smacznego!