1 z 11
Przewijaj galerię w dół

fot. Katarzyna Puczyńska
Babka majonezowa. Krok 7
Lekka i puszysta babka majonezowa. Zobacz, jak ją przygotować. Kliknij w galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2 z 11

fot. Katarzyna Puczyńska
Babka majonezowa. Przepis
Do przepisu potrzebujesz 4 łyżek majonezu. Możesz kupić gotowy lub przygotować go samodzielnie. Potrzebujesz także blaszki babkowej z kominkiem.
3 z 11

fot. Katarzyna Puczyńska
Babka majonezowa. Przygotowanie
Blaszkę natłuść masłem. Staraj się to zrobić dokładnie. Najłatwiej jest rozpuścić masło, poczekać kilka minut, a gdy zacznie nieco gęstnieć posmarować nim blaszkę za pomocą silikonowego pędzelka.
4 z 11

fot. Katarzyna Puczyńska
Babka majonezowa. Krok 1
Zacznij od przygotowania wszystkich składników. Powinny mieć temperaturę pokojową.