2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Najlepiej korzystać z czerwonej soczewicy, która gotuje się...
fot. Anna Daniluk

Kolorowa pasta z soczewicy do chleba. To smarowidło bogate w pełnowartościowe składniki. Zrobisz je w zaledwie 20 minut

Soczewica na pastę

Najlepiej korzystać z czerwonej soczewicy, która gotuje się szybko i po zblendowaniu ma atrakcyjny kolor, który spodoba się nawet najmłodszym dzieciom.

Zobacz również

MPK będzie obsługiwać gminę Chełmiec. Nowy wójt spełnia wyborczą obietnicę

MPK będzie obsługiwać gminę Chełmiec. Nowy wójt spełnia wyborczą obietnicę

Zadzwonił na policję i poinformował, że na komisariacie jest bomba

Zadzwonił na policję i poinformował, że na komisariacie jest bomba

Polecamy

Moja babcia z Kresów robiła takie pulchne racuchy. Ważny jest jeden składnik

Moja babcia z Kresów robiła takie pulchne racuchy. Ważny jest jeden składnik

Apetyczne lody bakaliowe na wyciągnięcie ręki. Możesz je zrobić w domu

Apetyczne lody bakaliowe na wyciągnięcie ręki. Możesz je zrobić w domu

Ten makaron ze szparagami i kurczakiem zrobisz w mig. Prosty i pyszny obiad

Ten makaron ze szparagami i kurczakiem zrobisz w mig. Prosty i pyszny obiad