2 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie sernika zacznij od wyjęcia wszystkich...
fot. Katarzyna Puczyńska

Klasyczny sernik wiedeński, który zawsze się udaje. Najlepszy przepis na ciasto bez spodu. Idealny wypiek do popołudniowej kawy

Sernik wiedeński

Przygotowanie sernika zacznij od wyjęcia wszystkich składników, by miały temperaturę pokojową. Proponuję użyć sera twarogowego i zmielić go samodzielnie. Jeśli jednak nie masz na to czasu, to możesz kupić także ser w wiaderku.

Zobacz również

Trwa Noc Muzeów 2024 w Opolu. Tłumy mieszkańców odwiedzają miejskie instytucje

Trwa Noc Muzeów 2024 w Opolu. Tłumy mieszkańców odwiedzają miejskie instytucje

Duda po raz kolejny wypomina Tuskowi kontakty z Putinem. "Tych faktów nie zatrze"

NOWE
Duda po raz kolejny wypomina Tuskowi kontakty z Putinem. "Tych faktów nie zatrze"

Polecamy

Pyszny biszkopt z truskawkami. Poznaj przepis na deser jak od babci

Pyszny biszkopt z truskawkami. Poznaj przepis na deser jak od babci

Puszyste naleśniki na maślance. Zajadaj się nimi do ostatniego kęsa

HIT DNIA
Puszyste naleśniki na maślance. Zajadaj się nimi do ostatniego kęsa

Ekspresowy tantanmen ramen w 20 minut. Migiem zrobisz to japońskie danie

Ekspresowy tantanmen ramen w 20 minut. Migiem zrobisz to japońskie danie