2 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ugotuj i wystudź ziemniaki. Najlepiej smakować będą kopytka...
fot. Katarzyna Puczyńska

Delikatne kopytka z ziemniaków. Jak zrobić tradycyjne danie? Dzięki jednemu składnikowi rozpływają się w ustach

Kopytka. Krok 1.

Ugotuj i wystudź ziemniaki. Najlepiej smakować będą kopytka z mączystych ziemniaków.

Zobacz również

Uroczyste zakończenie roku klas maturalnych w technikum w Odonowie [FOTO]

NOWE
Uroczyste zakończenie roku klas maturalnych w technikum w Odonowie [FOTO]

Czart nie żyje. "Podkurczone szpony wskazują na otrucie"

Czart nie żyje. "Podkurczone szpony wskazują na otrucie"

Polecamy

Takiej tarty jeszcze nie znasz. Wiosenne warzywo pasuje do niej idealnie

Takiej tarty jeszcze nie znasz. Wiosenne warzywo pasuje do niej idealnie

Nie wiesz, co zrobić ze szparagami? Ugotuj pyszne risotto z kurczakiem

Nie wiesz, co zrobić ze szparagami? Ugotuj pyszne risotto z kurczakiem

Dzięki tej marynacie mięso nie będzie suche. Zrobisz ją w 5 minut!

Dzięki tej marynacie mięso nie będzie suche. Zrobisz ją w 5 minut!