5 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Za popularnością jagodzianek przemawia ich sezonowość. Nigdy...
fot. Dawid Łukasik/archiwum PolskaPress

Jagodzianki u Magdy Gessler. Tak drogo jeszcze nie było. Piekarz tłumaczy, skąd biorą się tak wysokie ceny jagodzianek

Puszyste jagodzianki

Za popularnością jagodzianek przemawia ich sezonowość. Nigdy nie smakują tak dobrze, jak w lipcu.

Zobacz również

Dzień Pacjentów Powiatowych w Siemianowicach Śląskich. ZOBACZ ZDJĘCIA

Dzień Pacjentów Powiatowych w Siemianowicach Śląskich. ZOBACZ ZDJĘCIA

Iga Światek mistrzynią w Rzymie. Dwudziesty pierwszy tytuł WTA stał się faktem

Polecamy

Domowa konfitura z rabarbaru. Jest tak dobra, że można się uzależnić

Domowa konfitura z rabarbaru. Jest tak dobra, że można się uzależnić

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie

Zaskakujące pesto z pokrzywy. Poznaj przepis na bombę witaminową i smaczny dodatek

Zaskakujące pesto z pokrzywy. Poznaj przepis na bombę witaminową i smaczny dodatek