6 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na patelni rozgrzej olej. Podziel mięso na trzy porcje -...
fot. Katarzyna Puczyńska

Gulasz wieprzowy z fasolką. To pomysł nie tylko na obiad. Jak zrobić miękki gulasz wieprzowy? Oto 3 niezawodne zasady

Gulasz wieprzowy z fasolką szparagową. Krok 4

Na patelni rozgrzej olej. Podziel mięso na trzy porcje - obsmaż je przez kilka minut po jednej porcji i przekładaj do garnka. Obsmaż tak całe mięso.

Zobacz również

Sabalenka o drugim finale w dwa tygodnie ze Świątek: „Nie będę ostrożna, zaryzykuję”

NOWE
Sabalenka o drugim finale w dwa tygodnie ze Świątek: „Nie będę ostrożna, zaryzykuję”

Luiza Kalita z debiutancką EP „OdNowa” promuje psychoterapię i zdrową głowę

NOWE
Luiza Kalita z debiutancką EP „OdNowa” promuje psychoterapię i zdrową głowę

Polecamy

Najlepszy tort truskawkowy. Idealny na rodzinne spotkania

HIT DNIA
Najlepszy tort truskawkowy. Idealny na rodzinne spotkania

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Domowa ice tea w zdrowszej wersji. Ten napoj orzeźwia jak żaden inny

Domowa ice tea w zdrowszej wersji. Ten napoj orzeźwia jak żaden inny