2 z 2
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Fjut przygotowuje się z buraków cukrowych, które należy...
fot. Getty images/Burcu Atalay Tankut/zdjęcie ilustracyjne

Fjut to tańszy i smaczniejszy zamiennik miodu i syropu klonowego. Nasze babcie robiły go z jednego warzywa. Najlepszy syrop do racuchów

Fjut przygotowuje się z buraków cukrowych, które należy ugotować i wycisnąć z nich sok.

Zobacz również

Czy Marek Saganowski będzie trenerem Zagłębia Sosnowiec w II lidze?

NOWE
Czy Marek Saganowski będzie trenerem Zagłębia Sosnowiec w II lidze?

Czy remont ul. Reymonta we Wrocławiu w końcu się rozpocznie?

NOWE
Czy remont ul. Reymonta we Wrocławiu w końcu się rozpocznie?

Polecamy

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Puszyste naleśniki na maślance. Zajadaj się nimi do ostatniego kęsa

HIT DNIA
Puszyste naleśniki na maślance. Zajadaj się nimi do ostatniego kęsa

Ekspresowy tantanmen ramen w 20 minut. Migiem zrobisz to japońskie danie

Ekspresowy tantanmen ramen w 20 minut. Migiem zrobisz to japońskie danie