9 z 14
Upieczone paluchy możesz jeść już nawet na ciepło. Świetnie...
fot. Katarzyna Puczyńska

Paluchy z ciasta francuskiego. Krok 7

Upieczone paluchy możesz jeść już nawet na ciepło. Świetnie smakują same lub jako dodatek do sałatki.

10 z 14
Jeśli chcesz podać ciepłe paluchy na imprezie, to podgrzej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Paluchy z ciasta francuskiego. Krok 8

Jeśli chcesz podać ciepłe paluchy na imprezie, to podgrzej je kilka minut w dobrze nagrzanym piekarniku.

11 z 14
Możesz także identycznie przygotować paluchy z ciasta...
fot. Katarzyna Puczyńska

Paluchy z ciasta francuskiego

Możesz także identycznie przygotować paluchy z ciasta francuskiego zastępując czosnek np. ostrą papryką, czarnuszką czy ziołami prowansalskimi.

12 z 14
Smacznego!
fot. Katarzyna Puczyńska

Paluchy z ciasta francuskiego. Krok 10

Smacznego!

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Chrupiąca i smakowita. Ta letnia surówka z cukinią to samo zdrowie na talerzu

Bezglutenowe bułki z soczewicy. Przebojowy przepis z TikToka

Bezglutenowe bułki z soczewicy. Przebojowy przepis z TikToka

Zobacz również

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

To ciasto na gofry zawsze się udaje. Upieczesz je w 30 minut

Najprostszy placek z agrestem do kawy. Będzie lekki jak chmurka

Najprostszy placek z agrestem do kawy. Będzie lekki jak chmurka