5 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wlej drożdże do mąki i odstaw do podrośnięcia na około 20...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe ruchańce z Aniołowa. Sprawdź przepis na tradycyjny przysmak prosto z Warmii i Mazur. Oto racuchy, które was zachwycą!

Drożdżowe ruchańce. Krok 3

Wlej drożdże do mąki i odstaw do podrośnięcia na około 20 minut. Warto przykryć miskę ściereczką i odstawić ją w ciepłe miejsce.

Zobacz również

Industria Kielce - Orlen Wisła Płock w finale Orlen Pucharu Polski [RELACJA LIVE]

Industria Kielce - Orlen Wisła Płock w finale Orlen Pucharu Polski [RELACJA LIVE]

Weekend w podkarpackich klasach okręgowych

Weekend w podkarpackich klasach okręgowych

Polecamy

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

QUIZ: Kochasz czekoladę? Sprawdź, co naprawdę o niej wiesz!

QUIZ: Kochasz czekoladę? Sprawdź, co naprawdę o niej wiesz!

Najlepsze żeberka w miodzie. Dosłownie palce lizać!

Najlepsze żeberka w miodzie. Dosłownie palce lizać!