3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gdy farsz jest już gotowy, możesz zagnieść ciasto. Na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 2

Gdy farsz jest już gotowy, możesz zagnieść ciasto. Na początek przesiej mąkę pszenną na deskę lub stolnicę i posiekaj z zimnym masłem czy margaryną.

Zobacz również

Włamał się do mieszkania byłej partnerki i ukradł sejf z pieniędzmi

Włamał się do mieszkania byłej partnerki i ukradł sejf z pieniędzmi

Tomasz Adamek wyproszony z samolotu po gali w Gliwicach. "Tak tego nie zostawię"

Tomasz Adamek wyproszony z samolotu po gali w Gliwicach. "Tak tego nie zostawię"

Polecamy

Lekki jak chmurka chleb tostowy. Zrobisz go bez większego doświadczenia

Lekki jak chmurka chleb tostowy. Zrobisz go bez większego doświadczenia

Wyśmienite polędwiczki drobiowe na obiad. Nawet niejadki proszą o dokładkę

Wyśmienite polędwiczki drobiowe na obiad. Nawet niejadki proszą o dokładkę

Puszysty i delikatny mus truskawkowy. Smakuje jak lody

Puszysty i delikatny mus truskawkowy. Smakuje jak lody