3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gdy farsz jest już gotowy, możesz zagnieść ciasto. Na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 2

Gdy farsz jest już gotowy, możesz zagnieść ciasto. Na początek przesiej mąkę pszenną na deskę lub stolnicę i posiekaj z zimnym masłem czy margaryną.

Zobacz również

Bomba z czasów II wojny zostanie rozbrojona. Wielka ewakuacja w gminie Kosakowo

Bomba z czasów II wojny zostanie rozbrojona. Wielka ewakuacja w gminie Kosakowo

Dwa samochody zderzyły się pod Skaryszewem. Jest czworo rannych [FOTO]

Dwa samochody zderzyły się pod Skaryszewem. Jest czworo rannych [FOTO]

Polecamy

Cudownie wilgotne ciasto pomarańczowe. Delicja jakich mało!

Cudownie wilgotne ciasto pomarańczowe. Delicja jakich mało!

3 błędy, które popełniasz przy gotowaniu ryżu. Mogą kosztować cię zdrowie!

3 błędy, które popełniasz przy gotowaniu ryżu. Mogą kosztować cię zdrowie!

Najlepszy przepis na pieczone udka. Do marynaty dodaję sekretny składnik

Najlepszy przepis na pieczone udka. Do marynaty dodaję sekretny składnik