5 z 8
Wyrośnięte ciasto trzeba podzielić na porcje ważące około 65...
fot. Anna Daniluk

Bułki dyniowe. Krok 4

Wyrośnięte ciasto trzeba podzielić na porcje ważące około 65 g. Powinno być ich 12.

6 z 8
Po wyrośnięciu bułki dyniowe trzeba naciąć żyletką,...
fot. Anna Daniluk

Bułki dyniowe. Krok 5

Po wyrośnięciu bułki dyniowe trzeba naciąć żyletką, posmarować rozkłóconym jajkiem i posypać czarnuszką

7 z 8
Bułki dyniowe trzeba piec w 180 stopniach Celsjusza przez 20...
fot. Anna Daniluk

Bułki dyniowe. Krok 6

Bułki dyniowe trzeba piec w 180 stopniach Celsjusza przez 20 minut.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

Polecamy

Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

HIT DNIA
Najlepsze kotleciki z cukinii na obiad. Poznaj fit przepis

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto

O TYM SIĘ MÓWI
Co zjeść na Jarmarku Dominikańskim? Byłam, zjadłam i piszę, czy warto