9 z 15
Gotuj sos przez ok. 3 min, aż będzie gęstszy. Cały czas...
fot. Katarzyna Puczyńska

Gotuj sos przez ok. 3 min, aż będzie gęstszy. Cały czas mieszaj sos łyżką.

10 z 15
Gotowy sos karmelowy jest gęsty i ma piękny złoto-brązowy...
fot. Katarzyna Puczyńska

Gotowy sos karmelowy jest gęsty i ma piękny złoto-brązowy kolor

11 z 15
Przelej sos do słoiczka i przechowuj w lodówce.
fot. Katarzyna Puczyńska

Przelej sos do słoiczka i przechowuj w lodówce.

12 z 15
Sos możesz wzbogacić odrobiną soli morskiej (słony karmel)...
fot. Katarzyna Puczyńska

Sos możesz wzbogacić odrobiną soli morskiej (słony karmel) lub wanilią.

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Kontrowersyjny mrożony pomidor z burratą. Ten przepis podbija TikToka

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Najprostszy placek z agrestem do kawy. Będzie lekki jak chmurka

Najprostszy placek z agrestem do kawy. Będzie lekki jak chmurka

Zobacz również

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Ta sałatka to hit każdej imprezy. Zrobisz ją w kwadrans i tak samo szybko zniknie

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu

Wyśmienity skubaniec z agrestem do kawy. To ciasto w retro stylu