1 z 12
Przewijaj galerię w dół
Polędwiczki wieprzowe w jajecznej panierce to prawdziwy...
fot. Katarzyna Puczyńska

Polędwiczki wieprzowe w panierce

Polędwiczki wieprzowe w jajecznej panierce to prawdziwy smakołyk. Zobacz, jak je przygotować, by były idealnie miękkie i soczyste. Kliknij galerię i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.

2 z 12
Przepis na smażone polędwiczki wieprzowe w panierce z jajka...
fot. Katarzyna Puczyńska

Polędwiczki wieprzowe w panierce. Przepis

Przepis na smażone polędwiczki wieprzowe w panierce z jajka jest łatwy do wykonania. Sporą porcję takich kotlecików można zrobić w ok. 40 minut. Smakują wyśmienicie.

3 z 12
Przygotowanie potrawy zacznij od umycia i oczyszczenia...
fot. Katarzyna Puczyńska

Polędwiczki wieprzowe w panierce. Krok 1

Przygotowanie potrawy zacznij od umycia i oczyszczenia mięsa. Polędwiczki wieprzowe mają cienką błonkę, którą warto delikatnie wyciąć. Dzięki temu mięso będzie bardziej miękkie.

4 z 12
Oczyszczone polędwiczki wieprzowe pokrój na kotleciki....
fot. Katarzyna Puczyńska

Polędwiczki wieprzowe w panierce. Krok 2

Oczyszczone polędwiczki wieprzowe pokrój na kotleciki. Staraj się, by były w miarę równej grubości.

Pozostało jeszcze 7 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zobacz również

Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

HIT DNIA
Ekspresowe kluski ze szpinakiem. Po 20 minutach będziesz się nim zajadać

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu