3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Świeży, rozmrożony lub podduszony na patelni szpinak przełóż...
fot. Katarzyna Puczyńska

Delikatne naleśniki szpinakowe. Możesz podać je na słodko i na słono. Najlepszy przepis na zielone naleśniki ze szpinakiem

Przepis na naleśniki szpinakowe? Krok 1

Świeży, rozmrożony lub podduszony na patelni szpinak przełóż na sitko, by odcisnąć z niego sok. Następnie przełóż go do miseczki i zalej mlekiem.

Zobacz również

Boeing ma kłopoty? Zagadkowa śmierć audytora jakości

Boeing ma kłopoty? Zagadkowa śmierć audytora jakości

II Zjazd Kół Gospodyń Wiejskich pod Biało-Czerwoną w Pałacu Wielopolskich (ZDJĘCIA)

NOWE
II Zjazd Kół Gospodyń Wiejskich pod Biało-Czerwoną w Pałacu Wielopolskich (ZDJĘCIA)

Polecamy

Sposoby na świeżą i chrupiącą rzodkiewkę. Już nigdy nie zrobisz inaczej

Sposoby na świeżą i chrupiącą rzodkiewkę. Już nigdy nie zrobisz inaczej

Zupa z zielonego groszku z ziemniakami. Szybkie, tanie i smaczne danie

Zupa z zielonego groszku z ziemniakami. Szybkie, tanie i smaczne danie

Cudownie wilgotne ciasto pomarańczowe. Delicja jakich mało!

Cudownie wilgotne ciasto pomarańczowe. Delicja jakich mało!