5 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Podziel ciasto na pół. Pierwszą część rozwałkuj i przełóż do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto Pychotka na dużą blachę. Przepis na wyjątkowy rarytas na święta i nie tylko. Fenomenalne ciasto z kremem, bezą i powidłami śliwkowymi

Ciasto pychotka. Krok 3.

Podziel ciasto na pół. Pierwszą część rozwałkuj i przełóż do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Posmaruj je powidłami i posyp płatkami migdałowymi.

Zobacz również

Misiek ze Słubic może przestać sam oddychać. Na leczenie potrzeba jeszcze 11 milionów

Misiek ze Słubic może przestać sam oddychać. Na leczenie potrzeba jeszcze 11 milionów

Dariusz Brzęczek krytycznie o Zielonym Ładzie. "Sprawi, że społeczeństwo zbiednieje"

Dariusz Brzęczek krytycznie o Zielonym Ładzie. "Sprawi, że społeczeństwo zbiednieje"

Polecamy

Taki omlet to rarytas! Zyskasz energię na początek dnia

Taki omlet to rarytas! Zyskasz energię na początek dnia

Uwaga na ten pieprz! Jest wycofywany ze sklepów, bo zawiera pochodne ropy naftowej

Uwaga na ten pieprz! Jest wycofywany ze sklepów, bo zawiera pochodne ropy naftowej

Zachwycające ciasto z galaretki. Tylko trzy składniki i pyszny deser gotowy

Zachwycające ciasto z galaretki. Tylko trzy składniki i pyszny deser gotowy