5 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Podziel ciasto na pół. Pierwszą część rozwałkuj i przełóż do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto Pychotka na dużą blachę. Przepis na wyjątkowy rarytas na święta i nie tylko. Fenomenalne ciasto z kremem, bezą i powidłami śliwkowymi

Ciasto pychotka. Krok 3.

Podziel ciasto na pół. Pierwszą część rozwałkuj i przełóż do blaszki wyłożonej papierem do pieczenia. Posmaruj je powidłami i posyp płatkami migdałowymi.

Zobacz również

Majówka 2024 na kocyku w Dobrem. Zobaczcie zdjęcia

Majówka 2024 na kocyku w Dobrem. Zobaczcie zdjęcia

Piłkarze Wisły wparowali z szampanem na konferencję prasową z Albertem Rude

Piłkarze Wisły wparowali z szampanem na konferencję prasową z Albertem Rude

Polecamy

Smakowite racuchy twarogowe z rabarbarem. Są pulchne i rumiane

Smakowite racuchy twarogowe z rabarbarem. Są pulchne i rumiane

Tak upieczona ryba zawsze wychodzi idealnie. Wypróbuj nasz sposób na obiad w 20 minut

Tak upieczona ryba zawsze wychodzi idealnie. Wypróbuj nasz sposób na obiad w 20 minut

Nic nie kosztuje, a wspaniale oczyszcza. Zrobisz z niej sok, napar lub sałatkę

Nic nie kosztuje, a wspaniale oczyszcza. Zrobisz z niej sok, napar lub sałatkę