4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gotowe ciasto należy schłodzić w lodówce przed smażeniem,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciastka z patelni. Przepis na szybkie ciasteczka bez pieczenia. Są idealnie kruche i słodkie

Ciastka z patelni. Krok 3

Gotowe ciasto należy schłodzić w lodówce przed smażeniem, przez ok. 30 minut. (Możesz też podzielić je na porcje i część zawinąć w rulon i zamrozić. Przed podaniem wystarczy je wówczas wyjąć, pokroić na krążki i usmażyć.)

Zobacz również

Niebezpieczne zdarzenie drogowe miało miejsce w miejscowości Rogowiec, ZDJĘCIA

Niebezpieczne zdarzenie drogowe miało miejsce w miejscowości Rogowiec, ZDJĘCIA

Zasieli nadzieję w sercach.  Podsumowanie pięknej akcji "Pola Nadziei" w Chełmie

Zasieli nadzieję w sercach. Podsumowanie pięknej akcji "Pola Nadziei" w Chełmie

Polecamy

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!

To najprostsze ciasto z rabarbarem, jakie istnieje. Można jeść jeszcze ciepłe!

Najlepsze żeberka w miodzie. Dosłownie palce lizać!

Najlepsze żeberka w miodzie. Dosłownie palce lizać!

Tradycyjny sernik z serków homogenizowanych. Prosty przepis na pyszne ciasto

Tradycyjny sernik z serków homogenizowanych. Prosty przepis na pyszne ciasto