6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Rozwałkuj ciasto na kształt dużego prostokąta. Posmaruj go...
fot. Katarzyna Puczyńska

Chlebek czosnkowy rwany. Przepis na puszysty chlebek z czosnkiem i ziołami. Idealna przekąska na imprezę

Rwany chlebek czosnkowy. Krok 5

Rozwałkuj ciasto na kształt dużego prostokąta. Posmaruj go masełkiem i podziel na prostokąty o szerokości troszkę mniejszej niż twoja blaszka.

Zobacz również

Jagiellonia dalej rozdaje karty w walce o mistrzostwo

Jagiellonia dalej rozdaje karty w walce o mistrzostwo

Piłkarze KSZO 1929 pokonali w meczu derbowym Star 2:0 [ZDJĘCIA]

Piłkarze KSZO 1929 pokonali w meczu derbowym Star 2:0 [ZDJĘCIA]

Polecamy

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach