3 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Następnie odcedź kukurydzę z zalewy na sitko.
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczna surówka z kapusty pekińskiej. Tak dobra, że znika w mgnieniu oka. Najlepszy przepis na zdrowy i pyszny dodatek do obiadu

Surówka z kapusty pekińskiej. Krok 2

Następnie odcedź kukurydzę z zalewy na sitko.

Zobacz również

Świetny jazzowy koncert w Amfiteatrze dał Michał Barański z zespołem [FOTO]

Świetny jazzowy koncert w Amfiteatrze dał Michał Barański z zespołem [FOTO]

Trener Widzewa: Moi piłkarze wykonali dużą robotę i nie otrzymali za to nagrody

Trener Widzewa: Moi piłkarze wykonali dużą robotę i nie otrzymali za to nagrody

Polecamy

3 błędy, które popełniasz przy gotowaniu ryżu. Mogą kosztować cię zdrowie!

3 błędy, które popełniasz przy gotowaniu ryżu. Mogą kosztować cię zdrowie!

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Wiosenna zupa, którą gotuję do znudzenia. Przepis, jak od babci

Musztardowa marynata do kurczaka. Przy niej się nie napracujesz, a smakuje wybornie

Musztardowa marynata do kurczaka. Przy niej się nie napracujesz, a smakuje wybornie