5 z 8
Szef Camastra reinterpretuje przepis na tradycyjny chłodnik...
fot. materiały prasowe restauracja Nuta

Chłodnik

Szef Camastra reinterpretuje przepis na tradycyjny chłodnik i podaje go z trocią bałtycką.

6 z 8
W menu restauracji Nuta proponowany jest również mazurski...
fot. materiały prasowe restauracji Nuta

Mazurski sandacz ze szpinakiem

W menu restauracji Nuta proponowany jest również mazurski sandacz ze szpinakiem.

7 z 8
Klasyczna marchewka z groszkiem w restauracji Nuta zostaje...
fot. materiały prasowe restauracji Nuta

Marchewka z groszkiem

Klasyczna marchewka z groszkiem w restauracji Nuta zostaje przeniesiona na poziom fine diningu.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Ta owsianka smakuje jak tiramisu, ale jest zdrowa i mniej kaloryczna

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Polecamy

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Nie uwierzysz, z czego są te gofry. To tylko jeden składnik, a smakują wybornie

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Najlepszy kebab w Polsce! Książulo odwiedził knajpę w Wielkopolsce!

Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik

HIT DNIA
Smakuje lepiej niż grecka. Do mojej sałatki z fetą dodaję nieoczywisty składnik