1 z 8
Przewijaj galerię w dół
Andrea Camastra to doceniany w branży kulinarnej szef...
fot. materiały prasowe restauracja Nuta

Andrea Camastra

Andrea Camastra to doceniany w branży kulinarnej szef kuchni. W restauracji Nuta korzysta z jakościowych polskich produktów i interpretuje na nowo tradycyjne potrawy kuchni polskiej.

2 z 8
Szef Camastra zachęca do jedzenia polskich ryb. W swoim...
fot. materiały prasowe restauracji Nuta

Brioche z bałtycką trocią wędrowną

Szef Camastra zachęca do jedzenia polskich ryb. W swoim autorskim menu uwzględnił bułeczkę typu brioche podaną z bałtycką trocią wędrowną.

3 z 8
Andrea Camastra sięga po wieprzowinę wpisaną na listę...
fot. materiały prasowe restauracji Nuta

Pieróg z boczkiem z wieprzowiny złotnickiej

Andrea Camastra sięga po wieprzowinę wpisaną na listę produktów tradycyjnych. Przyrządza z niej boczek, który podaje z pierogiem.

4 z 8
Bieszczadzka wołowina używana jest do przyrządzenia...
fot. materiały prasowe restauracji Nuta

Bieszczadzka wołowina

Bieszczadzka wołowina używana jest do przyrządzenia interpretacji włoskiego dania vitello tonnato.

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Najlepsza szarlotka tatrzańska. Twoi goście zjedzą ją do ostatniego okruszka

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Mistrzowie Smaków 2024. Laureatów nagrodzono podczas gali na Targach POLAGRA

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Najsmaczniejsza pasta jajeczna do chleba. Zainspiruj się sprawdzonym przepisem

Zobacz również

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Ekspresowe rożki z ciasta francuskiego. Idealne do kubka czerwonego barszczu

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo

Zdrowy koktajl z kaszą jaglaną na śniadanie. Szybki, tani i syci na długo