4 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szprotki to delikatne ryby, które można łatwo zmiażdżyć...
fot. Anna Daniluk

Awanturka na śniadanie. Sprawdź przepis na sycącą pastę z twarogu i szprotek w sosie pomidorowym. Oto patent na zdrowe śniadanie jak z PRL-u

Łączenie składników

Szprotki to delikatne ryby, które można łatwo zmiażdżyć widelcem. Jeśli chcesz uzyskać jednolitą konsystencję użyj blendera ręcznego.

Zobacz również

Sprawdź czy znasz Toruń? Rajd rowerowy KTK Przygoda

Sprawdź czy znasz Toruń? Rajd rowerowy KTK Przygoda

Zakończenie roku w Zespole Szkół Technicznych i Ogólnokształcących w Busku-Zdroju

Zakończenie roku w Zespole Szkół Technicznych i Ogólnokształcących w Busku-Zdroju

Polecamy

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Obłędny budyń czekoladowy na deser. Zawsze wychodzi. Trudno mu się oprzeć!

Pikantna pasta paprykowa do grillowanego mięsa. Świetnie podbija smak potraw

Pikantna pasta paprykowa do grillowanego mięsa. Świetnie podbija smak potraw

QUIZ: Kochasz czekoladę? Sprawdź, co naprawdę o niej wiesz!

QUIZ: Kochasz czekoladę? Sprawdź, co naprawdę o niej wiesz!